Het is belangrijk dat je een docent vindt die bij je past, waar je je goed bij voelt. Het is dus aan te raden even te bellen met een docent om te zien of je elkaar ligt. Ik vertel hier wat over mezelf, bel of mail gerust. En als wij geen klik hebben, kan ik je altijd hele fijne andere docenten aanraden. Kies dus liever op gevoel dan op welke avond of de kosten, dan haal je het meeste uit je cursus! Avonden zijn vaak nog te schuiven.

Lees hier een artikel op Zwangeren Portaal waarin ik mezelf voorstel.

Hoi! Ik ben Tess, een creatief, veelzijdig, intuïtief, zorgend en enthousiast mens. Samen met mijn lieve man, Chris en prachtige dochter, Midori, woon en werk ik als filmmaker en HypnoBirthing® docent in Amsterdam. Ik zie gelukkig veel vrouwen om me heen die op zoek zijn naar fijne, zachtere manieren om je voor te bereiden op de geboorte. Die hun baby op een rustige manier willen verwelkomen. En met hen ontdekte ik Marie Mongan's HypnoBirthing.

Tess Koning Löwenhardt - HypnoBirthing docent bij Natuurlijk GeborenOoit was ik zo bang voor een bevalling en de pijn die daar volgens velen bij zou moeten horen, dat ik dacht, liever helemaal niet! Toen leerde ik mijn huidige man kennen, niet veel later wisten we dat we ooit samen een kindje wilden. Toen wist ik dat er iets moest gebeuren. Ik herinnerde me dat ik rond mijn achtste op TV een vrouw in hypnose had zien bevallen, die vrouw was geheel PIJNVRIJ maar was wel gewoon bewust aanwezig tijdens de geboorte. Daar moest ik naar op zoek. Ik ontdekte HypnoBirthing, en ook al kan ik niet garanderen dat jij pijnvrij zult bevallen, ik weet zeker dat een cursus zal bijdragen aan een zachte, prettige geboorte waarbij jij en je gezin de regie voeren. Ik bekeek geboortes op You Tube, ik raad jou aan te gaan kijken, zo kan het dus echt ook gaan.
De geboorte van mijn dochter Midori was bijzonder, rustig, fijn en leek in niks op de verhalen die ik had gezien en gehoord.

Na deze ervaring, toen ik wist hoe veel ik aan de cursus heb gehad, wist ik het zeker: Dit wil ik doen! Ik wil andere vrouwen op hun lichaam laten vertrouwen, hen ondersteunen in hun zelf-hypnose, ze in hun kracht laten staan en samen met hun baby en partner de geboorte ervaring helpen creëren die zij willen.

Dit wil ik ook voor jou doen. Mail of bel me gerust met eventuele vragen, twijfels of opmerkingen.

Hopelijk tot snel, dan zien we samen uit naar de komst van jullie kindje en een fijne geboorte.

Liefs,

Tess

Gold Seal HypnoBirthing Docent - Tess Koning Löwenhardt