De ultieme balans tussen fysiologie, hoe je lichaam en de bevalling werkt, en ontspannings- en ademhalingstechnieken om je ontspanning optimaal in te zetten. Dat is de 'Ontspannen Bevallen' cursus. De cursus duurt 3x 2,5 uur. Kosten zijn € 60,- per stel.

Cute Baby Ontspannen Bevallen

De cursus wordt gegeven door: 

Nathalie, zwangeren- en kinder fysiotherapeut. Zij geeft je veel informatie over de werking van het zwangere, en bevallende lichaam. Hoe zit het allemaal in elkaar? Ook leer je wat belangrijk is om te doen bij een bevalling, zodat het allemaal soepel verloopt. De essentie is: goed geïnformeerd zijn en diep ontspannen. Wat kan er allemaal gebeuren tijdens de bevalling? En wat zijn dan eigenlijk jouw opties? Neem de regie in handen.

Tess is een HypnoBirthing docent, die alles weet van ontspannen en de kracht van ademhaling. Je leert technieken en krijgt tools om je goed te kunnen ontspannen. Dit zorgt er voor dat je lichaam zelf pijnstilling aanmaakt, waardoor je een prettige bevalling tegemoet gaat. Ook krijg je wat essentiele tips voor jonge ouders. De belangrijkste 'had ik dat nou maar geweten' informatie krijg je mee.

Momenteel wordt de cursus alleen in Purmerend gegeven. Mogelijk starten we later ook in het Kids & Health Center Volendam.

De cursus wordt gegeven in Basisschool 't Prisma, Gasinjetstraat 1.